Mökin rakentaminen

Mökkiunelmien rakennuskumppani

Mökin rakentaminen on nyt helppoa! Mökki, huvila, loma-asunto? Olipa nimi mikä hyvänsä, varustelutaso mikä hyvänsä on sen käyttötarkoitus aina sama: Loma! Rentoutuminen ja akkujen lataaminen. Rentoutua ja akkuja ladata voi monella tavalla: puuhailemalla ulkona, loikoilemalla riippumatossa, kääntämällä perunamaata tai laiturilla haaveilemalla.

Huomioithan, että kevätaikaan mökkitiet saattavat olla pehmeitä ja niljakkaita jolloin tarpeellisen materiaalin ja koneiden saaminen paikalle on vaikeaa ja välillä jopa mahdotonta.

Olipa sinun tapasi mikä tahansa me autamme sinua rakentamalla tai korjaamalla mansikkapaikkasi sinulle sopivaksi akkujen lataukseen.

Rantarakentamiseen tarvitaan aina lupa kunnalta ja mahdollisesti muitakin lupia, lupa-asioissa autamme sinua niin, että se on sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Onko sinun mansikkapaikkasi täällä? Ota yhteyttä.

Pyydä tarjous

  palvelut

  KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTIT

  Kylpyhuoneen ja saunan remontointi ja rakentaminen vaatii erityisiä lupia työn tekijältä jotta tulos on kestävä ja rakenteellisesti oikein tehty. Meillä nämä luvat ovat hallussa ja teemmekin kylpyhuoneiden, saunojen ja muiden märkätilojen remontointia ja rakentamista ammattiylpeydellä. Keittiön lisäksi remontoitu kylpyhuone nostaa kodin arvoa eniten.

  ULKORAKENNUKSET

  Rakennamme piharakennukset, autotallit, vajat ja roskakatokset ammattitaidolla ja paikalleen sopivasti. Pyydä arviokäynti!

  KATTOREMONTIT

  Kattotyöt meiltä ammattitaidolla. Korjaamme ja rakennamme uutta. Uusi ja hyväkuntoinen katto on myös iso osa kotiasi, sen turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Vahvat ja oikeintehdyt katot ja kattorakenteet ovat jo ulospäin näkyviä merkkejä talon hyvinvoinnista ja kunnosta.

  MAALAUSTYÖT

  Maalaustyöt sisällä ja ulkona saattavat kuulostaa helpoilta hommilta myös itse tehtäväksi, mutta ammattilaisen tekemänä maalit ovat aina oikein valitut kyseessä olevaan kohteeseen ja pintaan sekä oikea-aikaisesti tehtynä myös kestävät paremmin ja ovat huoliteltuja. Pienet yksityiskohdat tekevät kodistasi arvokkaan.

  LAATOITUS

  Laatoittaminen kannattaa teettää ammattilaisella. Erilaisia laasteja on valittavana laatan koon mukaan ja ammattilainen tekee valinnan aina oikein, saumausvälit pysyvät tasaisena ja saumalaasti istuu kauniisti laattojen väliin. Ammattilainen myös osaa auttaa oikean sävyn valitsemisessa saumaslaastille.

  KALUSTEASENNUS

  Kalusteasennuksen kompastuskiviä saattavat olla logistiikka, työturvallisuus ja asennuksen laatu tai kiintokalusteiden laatu. Kiintokalusteet saattavat olla vaurioituneet kuljetuksessa jolloin ammattilainen hoitaa reklamaation ja järjestää uuden osan tilalle. Kiintokalusteiden ostamisessakin kannattaa jo hyödyntää asentavaa yritystä esim mittauksessa ja sijoittelussa.

  01

  PYYDÄ TARJOUS

  Kerro mahdollisimman tarkasti työstä ja kohteesta. Millaisen haluaisit lopputuloksen olevan?

  02

  POIKKEAMME PAIKALLA

  Jotta voimme tehdä sopivan tarjouksen, käymme paikan päällä katsomassa kohdetta. Saat tarjouksen sähköpostiisi ja voit soittaa, mikäli tarjouksessa on kysyttävää.

  03

  RAKENTAMINEN

  Rakennamme unelmistasi totta. Pidämme sinut ajantasalla rakennusvaiheessa. Ammattilaisemme ovat kokeneita kavereita, joten voit olla huoleti.

  04

  LOPPUTARKASTUS

  Pääset katsomaan lopputulosta ja näet, miten unelmistasi tuli totta. Hoidamme myös viralliset tarkastukset puolestasi.

  muut palvelut