Luotettava rakennuksen kumppani

Omakotitalon rakentaminen ja korjaus ovat elämän suurimpia projekteja. Me rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa. Uudisrakentamista kivijalasta kattoon, laatoitukset ja lattiatyöt, kalusteasennukset ja maalaukset sekä tapetoinnit, ulkoverhoustyöt ja kattoremontit. Kuuntelemme isolla korvalla asiakkaidemme toiveita, niitä asioita jotka tekevät talosta kodin, sinulle luodun persoonallisen paikan jossa sinä tunnet olosi hyväksi ja turvalliseksi. Koti on pieniä merkityksellisiä asioita.

Toteutamme myös erilaiset pihapiirin pienrakennukset: autotallit, vajat, roskakatokset ja suulit.

Toimimme pääsääntöisesti 80 km säteellä Sysmästä.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!!

Pyydä tarjous

  palvelut

  KYLPYHUONE- JA SAUNAREMONTIT

  Kylpyhuoneen ja saunan remontointi ja rakentaminen vaatii erityisiä lupia työn tekijältä jotta tulos on kestävä ja rakenteellisesti oikein tehty. Meillä nämä luvat ovat hallussa ja teemmekin kylpyhuoneiden, saunojen ja muiden märkätilojen remontointia ja rakentamista ammattiylpeydellä. Keittiön lisäksi remontoitu kylpyhuone nostaa kodin arvoa eniten.

  ULKORAKENNUKSET

  Rakennamme piharakennukset, autotallit, vajat ja roskakatokset ammattitaidolla ja paikalleen sopivasti. Pyydä arviokäynti!

  KATTOREMONTIT

  Kattotyöt meiltä ammattitaidolla. Korjaamme ja rakennamme uutta. Uusi ja hyväkuntoinen katto on myös iso osa kotiasi, sen turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Vahvat ja oikeintehdyt katot ja kattorakenteet ovat jo ulospäin näkyviä merkkejä talon hyvinvoinnista ja kunnosta.

  MAALAUSTYÖT

  Maalaustyöt sisällä ja ulkona saattavat kuulostaa helpoilta hommilta myös itse tehtäväksi, mutta ammattilaisen tekemänä maalit ovat aina oikein valitut kyseessä olevaan kohteeseen ja pintaan sekä oikea-aikaisesti tehtynä myös kestävät paremmin ja ovat huoliteltuja. Pienet yksityiskohdat tekevät kodistasi arvokkaan.

  LAATOITUS

  Laatoittaminen kannattaa teettää ammattilaisella. Erilaisia laasteja on valittavana laatan koon mukaan ja ammattilainen tekee valinnan aina oikein, saumausvälit pysyvät tasaisena ja saumalaasti istuu kauniisti laattojen väliin. Ammattilainen myös osaa auttaa oikean sävyn valitsemisessa saumaslaastille.

  KALUSTEASENNUS

  Kalusteasennuksen kompastuskiviä saattavat olla logistiikka, työturvallisuus ja asennuksen laatu tai kiintokalusteiden laatu. Kiintokalusteet saattavat olla vaurioituneet kuljetuksessa jolloin ammattilainen hoitaa reklamaation ja järjestää uuden osan tilalle. Kiintokalusteiden ostamisessakin kannattaa jo hyödyntää asentavaa yritystä esim mittauksessa ja sijoittelussa.

  01

  PYYDÄ TARJOUS

  Kerro mahdollisimman tarkasti työstä ja kohteesta. Millaisen haluaisit lopputuloksen olevan?

  02

  POIKKEAMME PAIKALLA

  Jotta voimme tehdä sopivan tarjouksen, käymme paikan päällä katsomassa kohdetta. Saat tarjouksen sähköpostiisi ja voit soittaa, mikäli tarjouksessa on kysyttävää.

  03

  RAKENTAMINEN

  Rakennamme unelmistasi totta. Pidämme sinut ajantasalla rakennusvaiheessa. Ammattilaisemme ovat kokeneita kavereita, joten voit olla huoleti.

  04

  LOPPUTARKASTUS

  Pääset katsomaan lopputulosta ja näet, miten unelmistasi tuli totta. Hoidamme myös viralliset tarkastukset puolestasi.

  muut palvelut